Vintage stijl overhemden: de nieuwe trend voor mannen

Op Vintava gaat het voornamelijk over de vintage stijl kleding voor vrouwen. Maar nu hebben we een leuk nieuwsbericht voor de heren. We zien komend voorjaar ook steeds meer vintage stijl kleding trends voor de mannen. Specifiek dan vintage overhemden. In dit artikel bespreken we een aantal zaken om op te letten bij de aanschaf.

Ten eerste waar vind je in hemelsnaam vintage overhemden in Nederland. Toegegeven nog niet veel webwinkels in Nederland zijn naar onze ervaring ingesprongen op deze trend. Het is dus even zoeken. We zagen o.a. overhemden specialist hemdvoorhem.nl vintage overhemden in het assortiment opnemen.

Trouwens wanneer je overhemden shopt let er op dat ze strijkvrij zijn. Dat is dan nog een praktische tip. Want welke man staat nu graag achter de strijkplank? En als je moeder of vriendin het doet, bespaar haar dan de moeite en kies gelijk voor een strijkvrij overhemd. Er zijn zeker wel strijkvrije vintage stijl overhemden te vinden tegenwoordig.

Trouwens op sokken vlak zou je dan ook kunnen denken aan kniekousen. Een echte vintage verantwoorde keuze. Een vintage overhemd en kniekousen en je bent helemaal bij de tijd. Kniekousen zijn nog niet helemaal ingeburgerd bij Nederlandse mannen maar wij denken dat het een kwestie van tijd is voor je overal ook in het Nederlandse straatbeeld mannen ziet die deze dragen. Kniekousen speciaal voor mannen zijn hier verkrijgbaar op deze webpagina. Let wel we hebben het hier over normale kniekousen. Niet over voetbalclub kniekousen of Schotse kilt kniekousen, dat is wat anders, en die zijn natuurlijk niet gangbaar in het dagelijks leven. Maak dus niet de fashion blunder om met kniekousen met Schots motief aan te komen op een terrasje!

Enfin, met vintage overhemden zul je dus zeker een goed figuur gaan slaan dit voorjaar, en we verwachten ook wel voor de komende jaren. Dus we zouden zeker aanbevelen om er een setje van in te slaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *