Overhemd met trui: hoe draag je deze op de juiste manier?

overhemd met trui

Je hebt binnenkort een belangrijke vergadering, een sollicitatiegesprek of een andere belangrijke afspraak. Hoe dan ook, het gaat erom dat je netjes gekleed gaat en dan denk je aan een overhemd met trui. Maar de vraag is dan hoe kun jij deze op de juiste manier dragen? Daar kun je natuurlijk wel wat tips voor gebruiken. Wil je graag nette heren sweaters dragen? Dan hebben wij de oplossing voor jou want we leggen je graag uit waar je dan aan kunt denken!

Comfort overhemd met trui

Je wil graag een overhemd met trui dragen, een goede en nette keuze. Daarom hebben we een paar tips voor. Om te beginnen is het goed om bij een ronde of een V hals trui ervoor te zorgen dat de kraag van het hemd groot en ook hoog genoeg is. Hij moet namelijk wel boven de hals uitsteken. Let er hierbij wel goed op dat de punten van deze kraag van je overhemd wel onder de trui zitten. Nog een belangrijk aandachtspunt is dat de mouwen van je hemd 1-2 cm onder de mouw uit mogen komen. De trui mag dan  ook weer niet te ruim zitten, het moet wel mooi aansluiten. Als je overhemd te ruim zou zijn, dan staat dat erg slordig onder je trui. Dit kun je dus voorkomen door hier goed op te letten!

Aandachtspunten trui dragen

De trui moet ook goed aansluiten op je lichaam en mag dan ook niet te strak zitten. Het zou anders aftekenen en dan zie je de knopen erdoorheen en misschien ook wel de plooien, ook dit kun je nu voorkomen dankzij onze tips! Let er goed op dat je je overhemd netjes in gaat stoppen bij je broekband. Dit zorgt ervoor dat de onderzijde van je hemd niet te zien is en ook niet onder je trui uit gaat komen. Maar soms wil je liever een nonchalante casual look en als dat zo is dan mag je overhemd wel uit je broek komen (dan draag je er wel een trui overheen). Het is dus van belang dat je zowel voor het overhemd als de trui de juiste maat kiest, niet te groot en zeker niet te klein. Het mag niet strak zitten, maar ook weer niet te los. Neem daarom de tijd om je keuze te maken en draag deze combinatie dan aan de hand van onze tips op de beste manier aller tijden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *