Deze iconische sneakermerken zijn weer helemaal terug van weggeweest!

iconische sneakermerken

We zijn inmiddels allemaal wel bekend met de term “iconische sneakermerken”. Deze merken hebben een speciale plaats in ons hart en zijn vaak de favoriet van menig sneakerfanaat. En hoewel we de afgelopen jaren veel nieuwe merken hebben zien opkomen, zijn er ook een aantal oude bekenden die weer helemaal terug zijn van weggeweest! In deze blog willen we je graag kennis laten maken met deze iconische sneakermerken en waarom ze weer helemaal hot zijn!

Puma

Puma is een merk dat al sinds de jaren ‘50 bestaat en is al jarenlang een icoon in de sneakerwereld. Het merk heeft een aantal tijdloze modellen die altijd goed blijven en de afgelopen jaren hebben ze ook weer flink aan populariteit gewonnen. Zo zijn de Puma Suede en de Puma Cali weer helemaal terug van weggeweest en zijn ook de Puma RS-X en de Puma Thunder steeds populairder aan het worden.

Reebok

Reebok is ook zo’n oude bekende die weer helemaal terug is. Het merk heeft een aantal iconische modellen zoals de Reebok Classic en de Reebok Workout die inmiddels al tientallen jaren meegaan. Maar de afgelopen jaren heeft het merk ook weer flink aan populariteit gewonnen met de Reebok Club C, de Reebok Aztrek en de Reebok Daytona DMX. Deze modellen zijn weer helemaal hot en worden gedragen door menig sneakerfanaat.

Fila

Fila is misschien wel het merk dat het meest opvalt in dit rijtje. Het merk was een aantal jaar geleden nog behoorlijk in de vergetelheid geraakt, maar is de afgelopen tijd bezig aan een flinke comeback. Met name de Fila Disruptor en de Fila Ray zijn weer helemaal hot en worden gedragen door veel jongeren. Het merk heeft zelfs samengewerkt met verschillende influencers en heeft daarmee nog meer naamsbekendheid gekregen.

Vans

Vans is eigenlijk nooit weggeweest, maar het merk verdient toch een plekje in dit lijstje. Het merk is al jarenlang een icoon in de sneakerwereld en heeft een aantal tijdloze modellen die altijd goed blijven. Met name de Vans Old Skool en de Vans Sk8-Hi zijn nog steeds enorm populair en worden gedragen door jong en oud.

Converse

Ook Converse is een merk dat eigenlijk nooit uit de mode is geweest. Het merk heeft een aantal iconische modellen zoals de Converse All Star en de Converse Chuck Taylor die al decennia meegaan. Maar de afgelopen jaren heeft het merk ook weer flink aan populariteit gewonnen met de Converse One Star en de Converse Run Star Hike. Deze modellen zijn weer helemaal hot en worden gedragen door menig sneakerfanaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.