Beste manier om je kledingkast te sorteren voor een verhuizing

garderobe

Voordat je voordelig een verhuislift huren gaat is het belangrijk om te weten welke stappen allemaal nodig zijn voor je verhuizing. Het is goed om te kijken hoe je vlekkeloos alle spullen kunt verhuizen. Van het bed tot de meubels uit de woonkamer en de kleren in de kledingkast. Graag delen we onze tips met je zodat het allemaal met het grootste gemak verhuisd kan worden. Laten we snel van start gaan door je te helpen de kleding te verhuizen.

De voorbereiding

Een kledingkast is vaak een grote verzameling van veel verschillende soorten kleren. Een verhuizing zorgt ervoor dat je een kans krijgt om alles te controleren en te ordenen. Het is nu ook tijd om weg te doen wat je eigenlijk nooit meer aan hebt. Gooi alles weg wat niet meer in de mode is.

Het is tijd om alles te wassen

Wanneer je alle kleren hebt geselecteerd is het tijd om ze te gaan wassen. Doe de wasmachine maar aan en zorg dat je voldoende waspoeder in huis hebt. De kleren die lang in de kast hebben gelegen zijn er muffig en stoffig. Het is natuurlijk fijn om ze mooi geordend en fris in de nieuwe kast te leggen. Toch?

De verhuisdozen

Nu is het tijd om de kleren te strijken en op te vouwen om ze in de doos te doen. Bedek alle dozen met een afdekfolie. Schrijf er ook duidelijk op dat het om kleren gaat. Het is trouwens ook mogelijk om de kleren in een koffer te pakken. Sorteer alles op zomerkleren en winterkleren.

Alles de verhuiswagen in

Nu kan alles in de verhuiswagen gepakt worden. Het is ideaal en gemakkelijk om een verhuizer al je spullen te laten verhuizen. Vervolgens is het tijd om alles in de kasten te pakken.                       

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *